Telefoon: +48 (32) 726 49 49 E-mail: gabinet@alfadent.net
Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Nederlands - nl-NLPolish (Poland)English (United Kingdom)

Alfadent - Twój Przyjazny Gabinet Stomatologiczny w Gliwicach

Een stralende lach is binnen uw handbereik

Tandheelkundige behandelingen in Polen

Slechts 2 uur vliegen om je leven te verbeteren!
korting70In verband met het groeiend aantal vragen over een verblijf georganiseerd voor medische doelstellingen in Polen hebben wij voor u een uitgebreid aanbod voorbereid. Het aanbod betrefft transport (vliegen op en neer vanaf Eindhoven), verblijf, behandeling en het vullen van uw vrije tijd.
In het jaar 2004 werd Polen een lid van de Europese Unie en sinds 2007 behoort Polen tot de Schengen-zone waardoor alle consumentenrechten volledig gegarandeert zijn (betreft de gekozene behandelingen).
Prijzen van tandheelkundige behandelingen in Nederland zijn erg hoog, daarom komen wij met een oplossing ervoor. Dankzij onze kliniek Alfadent, kunt u tot 70% van de kosten besparen. Alfadent kliniek is gespecialiseerd in de endodontie, implantologie en protheses (kronen, bruggen).
Het grootste voordeel van onze oplossing:
 • tijd besparen (u hoeft op een afspraak met de tandarts niet lang te wachten)
 • geld besparen aangezien verdere kosten zullen door uw zorgverzekeraar gedekt worden (afhankelijk van uw polis), de overige bedragen kunt bij uw aangifte aftrekken (aangifte inkomstenbelasting).


Bron Elsevier Fiscaal: "Tot de aftrekbare tandartskosten behoren zowel de kosten van de periodieke controle als het vullen en trekken van tanden en kiezen. Ook de kosten van gebitsregulatie door een orthodontist en de bijdrage voor de schooltandverzorging vallen hieronder. Aftrekbaar zijn ook de op medisch voorschrift (bijv. van tandarts) gemaakte kosten van een behandeling door een mondhygiënist."
Let op: Hof Amsterdam heeft beslist dat een kroon en een brug hulpmiddelen zijn (26 januari 2010, nr. 0800008, ECLI:NL:GHAMS:2010:BM4021, en 3 februari 2011, nr. P09/00748, ECLI:NL:GHAMS:2011:BP5334). De kosten daarvan behoren daardoor tot de groep kosten waarop een verhoging van 40% of 113% van toepassing is zie.

Wat bieden wij precies an?:
Behandeling:
Alle tandheelkundige behandelingen (deze zullen bepaald worden in overleg met onze artsen). Artsen spreken Engels, een nederlandstalig begeleider zal er tevens aanwezig zijn

Transfer
Vlucht met WizzAir (Eindchoven [EIN] - Katowice [KTW], aanwezigheid van de begeleider en transfer naar het vliegveld (42km naar Gliwice via de A1)).

Verblijf in Polen
Verblijf in een hotel in Gliwice, keuze van de volgende hotels: Qubus Hotel, Hotel Silvia Gold of  Hotel Diament. Alle hotels bevinden zich in de buurt van onze kliniek.
Voor onze klanten hebben we aantrekkelijke tarieven afgesproken.


Vrije tijd
In de tijd tussen de behandelingen bieden wij u een rondleiding door Silezië en Malopolska regio's.
Winkelcentrum van Silezië in Katowice - shopping tour naar het grootste winkelcentrum in het zuiden van Polen.
Mine Museum - rondleiding door de historische zoutmijn.
Krakau - het bezoek in de koninklijke stad, de eerste hoofdstad van Polen, tevens de historische Joodse wijk "Kazimierz" wordt bezocht.
Een bezoek in Auschwitz Museum - rondleiding door de nazi-vernietigingskamp van de Joden.
Historische Silver Mine - het bezoeken van historische zilvermijn in Tranowskie Góry.


Oogheelkunde en Plastische Chirurgie:
Wij zullen ook binnenkort meer diensten gaan aanbieden:
Oogheelkunde:

 • ooglasercorrectie (1 dag procedure - om van uw bril of contactlenzen af te komen)
 • ooglidcorrectie
 • behandeling van hoornvliesafwijking
 • behandeling van astigmatisme, staar en glaucoom

Plastische chirurgie:
 • facelifting
 • neuscorrectie
 • oorcorrectie
 • borstvergroting
 • buikwandcorrectie
 • liposuctie
 • botox
 • embolisatie varicocèle (het dichtmaken/afsluiten van een bloedvat)
Wij hopedat u ons aanbod aantrekkelijk vindt. Mocht u vragen hebben, neemt u contact met ons op onder het volgende telefoonnummer 062-6665888.Behandelingen in Polen

Aanbiedingen

 • 6 wizyta gratis!
  Po 5 wizytach w naszym gabinecie, w którym skorzystają Państwo z naszych usług, jest możliwość skorzystania z bezpłatnej 6 wizyty!Kwota za usługi podczas 6 wizyty nie może przekroczyć 99 zł.

Nieuws

 • Nieuwe collega versterkt ons team
  Nieuwe collega versterkt ons team Aan uw hoge verwachtingen te voldoen, Alfadent zorg voor de beste medewerkers - vanaf februari zal dr Karol Skutela ons team komen versterken.