Telefoon: +48 (32) 726 49 49 E-mail: gabinet@alfadent.net
Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Nederlands - nl-NLPolish (Poland)English (United Kingdom)

Alfadent - Twój Przyjazny Gabinet Stomatologiczny w Gliwicach

Een stralende lach is binnen uw handbereik

Ons Team

Dames en Heren,
We zijn vereerd u te mogen verwelkomen op onze website.

Een goed verzorgd gezicht bestaat uit een mooie, gezonde, heldere en harmonieuze glimlach. Onze grote droom was om Alfadent te creëren - een praktijk waar wij samen met ons team in staat zullen zijn om uw glimlach te herstellen.

Een gezonde en mooie glimlach is de basis van ons welzijn, daarom, in het belang van onze patiënten, hebben we een praktijk geopend waar wij de vriendelijke sfeer herstellen en de esthetiek van de mond ontstaan​​.

Alfadent biedt een breed lijst aan tandheelkundige diensten aan. Samen met het professionele team zorgen wij voor het comfort van onze patiënten. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van service en lange termijn effecten van de behandeling. Voor ons is de patiënt het belangerijks en ieder patiënt is uniek en dient bijzonder zorgvuldig behandeld te worden. Op basis van geavanceerde technologie zorgen wij voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten.
Welkom bij Alfadent - de plaats waar de schoonheid van uw glimlach glans.

ZORG ERVARING TECHNOLOGIE
Wij zorgen voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten Wij hebben vele jaren ervaring en certificaten Onze praktijk is voorzien van moderne apparatuur


Met vriendelijke groet
Alfadent team

Behandelingen in Polen

Aanbiedingen

  • 6 wizyta gratis!
    Po 5 wizytach w naszym gabinecie, w którym skorzystają Państwo z naszych usług, jest możliwość skorzystania z bezpłatnej 6 wizyty!Kwota za usługi podczas 6 wizyty nie może przekroczyć 99 zł.

Nieuws

  • Nieuwe collega versterkt ons team
    Nieuwe collega versterkt ons team Aan uw hoge verwachtingen te voldoen, Alfadent zorg voor de beste medewerkers - vanaf februari zal dr Karol Skutela ons team komen versterken.